5 Mac 2012

Segmen : Aku Ada Blog

Assalamualaikum, salam sejahtera 1 Dunia!

Kali ni, aku join segmen baru pulak. Segmen yang dianjurkan oleh Cik Ross, iaitu "Aku Ada Blog".

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13hb.Mac.2012 jam 11.60 malam.

Mengikut syarat segmen ni, aku kena terangkan pasal nama samaran sebagai blogger, nama blog aku, URL blog aku dan jugak usia blog aku.. Ok lah, ni dia penerangan ringkas mengenai benda-benda yang ditanya..

Nama samaran:
Tak guna nama samaran apa-apa pun, hanya menjadi diri sendiri, iaitu Muhammad Rashdan bin Roslan..

Nama blog:
R.A.S.H.D.A.N, perjalanan hidup seorang bakal doktor.

URL Blog:
www.rashoasis.blogspot.com

Usia blog:
2 tahun 2 bulan, mula berblogging sejak lepas habis SPM..

Harapannya agar aku dapat tingkatkan followers aku menerusi segmen ni, insyaAllah. Rajin-rajinla tekan butang 'follow' tu ek? Terima kasih daun keladi:)

4 ulasan:

  1. hi! dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi pka! thanks sbb sudi singgah sini.. rajin2 la singgah lepas ni :)

      Padam
  2. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai... dah lama la follow patrick star :)

      Padam